V minulosti lidé hledali produkty a služby takovým způsobem, že vyrazili do ulic nebo otevřeli Zlaté stránky. Dnes se hledá většina produktů a služeb tak, že se otevře internet a lidé si vybírají z výsledků vyhledávání. Pokud se mezi nimi bude zobrazovat váš web, dotyčný ho navštíví a během několika sekund se rozhodne mezi vámi a konkurencí. První dojem je nejdůležitější. Nezáleží na velikosti firmy a mnohdy i cenách, moderní webové stránky si lidé spojují s důvěryhodností a dotyčná firma tak získá mnohem více zákazníků než ostatní.

Moderní stránky pro každého

Jak se vlastně pozná moderní web? Poznáte ho okamžitě, rychle se vám načte, je responzivní, takže se dobře zobrazuje i na telefonech, a má atraktivní vzhled i obsah. Pokud ještě web nemáte nebo máte zastaralé stránky, které už nikoho neohromí, je nejvyšší čas to změnit. Pokud je vaším cílem tvorba webových stránek Praha a hledáte zkušenou firmu, která má bohaté reference a zkušenosti, zvolte 4WORKS Solutions s.r.o.

Působí zde tým specialistů, kteří vám vytvoří web na míru. Jak tvorba webových stránek probíhá? Vše začíná nezávaznou poptávkou, která bude pokračovat konzultací, návrhem a realizací webu, který se bude líbit vám i potenciálním zákazníkům. Bude vám vytvořen webdesign zcela na míru, takže nebudete mít podobný web jako mnoho jiných lidí, ale budete mít zcela unikátní design, který bude vysoce atraktivní. Web bude mít kvalitní a přehledný obsah, bude se rychle načítat a bude splňovat všechny současné standardy, včetně zabezpečení a GDPR. Myšleno je i na SEO, takže váš web bude kvalitně nastavený pro vyhledávače a nebude mít problém šplhat v pozicích vyhledávání stále výše. Získáte možnost přehledné správy obsahu přes jednoduchou administraci, díky které můžete na web kdykoliv přidávat svůj obsah podle potřeby. Bude vám neustále k dispozici technická podpora, kterou můžete kontaktovat a ona vám upraví váš web podle potřeby. Pokud vás tvorba webových stránek od 4WORKS Solutions s.r.o. zajímá, neváhejte navštívit web Posunemevasvys.cz ještě dnes a experty kontaktovat.

Similar Posts